Немски Концерт на възглавници

4390
Немски Концерт на възглавници

На 19.04.2015г. от 11:00 и 17:00 часа, в Съюза на архитектите, намиращ се ул. Кракра №11 ще продължим нашето приключение в Германия. Несъмнено в родината на Бах, Бетовен, Брамс, Менделсон и Шуман класическата музика е на почит и в един концерт трудно би могло да се представи всичко, което тя може да поднесе, но това не пречи да се започне постепенно.

В Немски Концерт на възглавници ще чуем произведения от почти всички велики композитори, изброени по-горе. Бетовен няма да е така сериозен и мрачен, както обикновено, а Менделсон ще ни поднесе марш, но не сватбения. От всичките 21 унгарски танца на Брамс ще чуем петия и няма да пропуснем и немската оперна музика, в случая от Вебер. Накрая ще послушаме и популярни немски песни, подходящи за припяване и танцуване.

Пролетен фестивал "Наследство“

Традиции, обичаи, храни и различни предмети ръчна изработка ще включва пролетният фестивал „Наследство“, посветен на пролет...

Един от най-съвършените оркестри в света е именно този на Берлинската филхармония, а в предстоящия концерт почетните музикантски места ще заемат Ян, Костас, Мишо, Явор и Георги от обичания Брас квинтет.

Един час преди концерта ще се проведе "Работилница на възглавници", където децата ще могат да изработят играчки от подръчни и естествени материали за спомен заедно с творческия екип на Онче Бонче. Тя е напълно безплатна за всички посетители на Концерти на възглавници.

За да присъствате на Немски Концерт на възглавници може да закупите вашия билет за събитието на pillows.bg или да направите резервация на същия адрес.

 

Пролетен лагер в с. Огняново с Образователен Център MeDia

"Медиа” вече има неустоимо предложение за пролетната ваканция на всички малки палавници от 5 до 9 април. Този път ще ги отведем...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com